In and out of love


Ja jag vet att jag inte skulle blogga i helgen, men här är jag trots allt. Ligger fortfarande i den svarta soffan, men har tappat min apatiska blick från förmiddagen. Tror jag. Många timmar har gått och jag har enbart fått tomma ord..

Har tänt 8 levande ljus och sitter här i enbart dess fina ljussken, med musik som varje cell i min kropp hoppar till. Jag har även varit på promenad 2 gånger idag, lagat väldigt god mat *glad*, pluggat och somnat bland böckerna..

PANG! och jag var vaken igen. Jag lovar att denna lägenheten inte tycker om mig överhuvudtaget eller så är jag van vid världens tystnad ute på min sista gatan till paradiset. Förvirrad och nyvaken vandrade jag ut till köket och fann helvetet som rev upp mig från min sömn som omslutit mig. REKLAM på golvet.. just ja, brevinkastet sitter ju i dörren till lägenheten. Tummen upp för det!

Klockan börjar bli mycket, dags för mig att dra ihop mig inför jobbet. Ikväll är det schlager, ska bli spännande att se vad det blir för folk som kommer att spela! Ha en fortsatt trevlig helg, takecare / A

Let me paint this picture for you baby..


Då ligger man nerbäddad i en stor och mjuk soffa med filtar och proviva inom räckhåll! Min natt var verkligen inte den bästa, kom hem rätt sent igår efter jobb och cruzningen med min lilla systerson, som inte är så liten som jag ständigt ser honom =) Herregud och herregud på den! Vi hade det jätte mysigt/skoj någon timme och jobbet var för den delen kaotisk och händelserik,  som vanligt.

Mycket skrikande folk till hockeymatchen som ägde rum igår, och spelarna vid bordet var många. Fick kramp i min hand efter bara några timmar! Så pass! Sen kom min darrningseffekt in i bilden då jag tappade hela min koncentration på golvet, sms som jag inte ens kunde läsa totalt utan jag visste vad det gällde direkt. Trots alla min gäster skrev jag 2 ord och bad dem respektera mitt plötsliga beteende att inte vilja spela de kommande minuterna. Snälla och pratglada plockade de upp min koncentration från golvet och jag var åter fokuserad på spelet i ett krossat tillstånd.

Skönt att jag blev hämtade och matad från jobb innan jag bädda ner mig i en hög och mjuk säng i en tom lägenhet efteråt. Var totalt utmattad efter hela skoldagen och jobbet men kunde inte somna. Var dörren verkligen stängd? Kommer ljuset att slockna? Vad är det för ljud? Har någon kommit in i lägenheten? Kylskåpet låter? Varför hit och dit? Livet så och då? Paranoida gris, sov. Några timmar senare vaknar jag av världens ljus i rummet, som om jag hade befunnit mig på denstarkaste ljusbehandlingen som finns för att tillfredställa min hud med D-vitaminer och diverse.

Är trött men har precis varit i affären och fyllt på kylskåpet lite för helgen, är inte så hungrig vilket inte är så förvånande. Ställde mig på vågen och det jag såg var inte vad jag hade velat se, har gått ner ännu mer. Det gör mig förbannad och ledsen, jag vill verkligen inte mer. Jag ville inte överhuvudtaget. Måste upp upp upp upp! =/

Vet inte hur jag ska göra nu.. har min mapp med häften som jag måste läsa igenom men jag sitter som en apatisk apelsin i den svarta soffan. Ursäkta mitt gåtfyllda jag nu, men jag har verkligen fått nog. Verkligen, på riktigt. Att vara blind är en sak, men att börja bli trött på det hela är en annan. Och nu har de kolliderat så kraftigt och öppnat mina ögon med information som gör mig chockad att jag har dragits med under en sådan lång tid. Medveten om det har jag varit, men min blindhet och naivitet har lyft mig upp bland de rosa molnen som i det verkliga livet inte existerar. Hoppet om att allting ska bli bra. Hoppet om att man får sin onödiga bekräftelse för att kunna gå på eld barfota i all evighet utan att visa en enda grimas på ansiktet. Man måste veta vad man verkligen vill, annars är man ingenting. Och nu är det ingenting.

TakeCare / A

Stress, Plåtning, Jobb, Shopping och Sömn!


Vilka hektiska dagar! Känner att jag nästintill glömt bort min lilla blogg, och är ledsen för er som har drabbats av min idiotiska inaktivitet. Har haft en del att göra och kommer vara 100%igt frånvarande i helgen!!!

Har varit allt från plötslig plåtning i Turning Torso till shoppoholic feber med syster, men även en hög med böcker som träffat mig rakt i ansiktet. Måste verkligen P L U G G A stenhårt nu, annars kan jag slänga mig i kanalen..

Idag fick jag min första riktiga STRESS-känsla igen, då jag känner att jag inte har lika bra grepp om allting längre + allting som lagts på idag.. och imorgon och de kommande veckorna *biter i min kalender*  Men nog med denna känsla, klockan är snart 20:00 vilket resulterar i många timmars läsning! Såååå ha det finast så återkommer jag med många bilder från de senaste dagarna snarast, och jag ska även hugga fast mig i bloggen lite bättre =)

TakeCare / A

Borttappad själ i snöstorm


Har tyvärr inte skrivit här på senaste, har spenderat väldigt mysig och underbar tid hemma hos min syster samtidigt som jag fått en del plugg gjort och mitt hjärta har gått i högvarv. Nåväl, som vi alla vet var det snöstorm igårkväll/natt. Och givetvis så skulle det sjätte pricket över ÖÖÖ avfyra sin raket rakt i huvudet på mig. Jag skulle köra till Lund för att jobba.. i snöstormen.

Känns rätt patetiskt hur allting ska vända sig mot mig just nu; allt från en mega besvikelse, sjukdomar överallt, akutbesök, överansträngda muskler och känslor från oväntade och inte förväntade håll under en så kort period. Och att köra till Lund i en snöstorm mitt i allting också?! Med en mobiltelefon vars batterier dog (stackars anhöriga), jag körde fel pga dålig uppsyn och all fokus på vägen (en extra timme) och hamnade ute på landet alldeles själv (annars hade jag ett tåg av bilar bakom mig) och bilen var verkligen som bambi på is med jämna mellanrum..

Har aldrig varit så fokuserad, koncentrerad, livrädd och känt mig så liten och ensam på samma gång. Men jag klarade av det. Och allt som passerade framför mina ögon i mörkret var som om jag stirrade döden i vitögat under hela min bilfärd.. jag skakade i kroppen när jag hade kommit fram till mitt mål samtidigt som jag var glad att jag lyckats behärska min inre panik som försökte slå hål i mitt yttre.

Jobbpasset var för övrigt lika galet som alltid; män som ville ge dricks (får inte ta emot), män som smäller värdelösa raggningsrepliker, män som "ger" nummer (nej, eller soptunna), män som spiller öl på mitt bord (I really dont like that), män som fuskar (get a life, I can see everything) , söta kvinnor som spelar för "första gången", par som kör öppen porr vid bordet (skrikfaktor) och såklart trevliga vakter, krögare och det andra körsbäret i detta fallet. Bilfärden hem bestod enbart av regn, slask och halka. Hade sällskap denna gången (skönt) och vi besökte resten av bären på slagthuset för att även spana in kortläsaren som de kör med där. Sötnosar =)

Haha, fick nyss reda på att en vän till mig kört om mig på motorvägen inatt i snöstormen! Vad världen är LITEN, dumma Malmö-Lund ^^

TakeCare / A

Ps. I'll always love you <3

Kick it away?


Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv här på senaste, men jag har haft väldigt mycket i skolan samtidigt som jag spenderat tid med mig själv, mina vänner och min familj. Det behövs alltid! Eller hur? =)

En sak som är klar är att min besvikelse är så stor att jag har svårt att bearbeta den. Min osäkerhet kring beslutet och dess konsekvenser gör mig till ett vandrande vrak som kan må toppen den ena stunden för att sedan må botten den andra stunden. Men som min vän sa häromdagen "man måste må dåligt för att kunna må bra", självfallet. Fast jag vet att detta är fel på något underligt sätt, samtidigt som jag inte tänker ta ens tänker ta en µl skit igen!!!!

Har även fått abstinensbesvär som den andra pricken över Öet. Jag kan inte träna än. Det är så frustrerande att jag knappt kan sitta stilla. Överskottsenergin utsöndras iform av en erotisk dans framför spegeln eller löpningen till bussen varje morgon.

Längtar tills nästa vecka, då tänker jag dra igång på allvar. Måste införskaffa lite tillbehör så att mina muskler inte överanstränger sig igen och min skada försvinner, sen så smäller det på riktigt. Och jag menar det verkligen.Ska försvinna in i den genetiska världen nu, ha det fint! TakeCare / A

Alla hjärtans dag - Trelleborg Open 2009

Det var ännu en vacker dag med underbart väder och en känsla av att det snart är vår! Och efter våren kommer ju som vi alla vet, sommaren! Det är nu alla fina känslor frisläpps och man blir extra glad för att man vet att det snart blir varmt och skönt igen! Vårkänslorna är på G!!

Min alla hjärtans dag spenderade jag inte i sängen, som jag borde ha gjort efter besöket på akuten dagen innan. Men jag hade planer, som jag inte tänkte låta någon sjukdom vara bromsklossen. Tränaren hämtade mig på morgonen och gav mig dagens första ros vilket var jätte omtänksamt och snällt av honom, tack åter igen =) På morgonen fick jag även kramar, pussar och en alla hjärtans dag kudde från mina päron, kärlek <3

Igår var jag på Trelleborg Open 2009 i princip hela dagen och tittade på alla eliter som rest hit från världen över. Det var verkligen trevlig underhållning med deltagare av världsklass från många olika länder. 40 internationella domare från hela världen kom och säkerställde rättvisan och det blev fair play för alla till slut också. Och de elektroniska västarna, de tycker jag verkligen inte om. Oavsett om man träffar eller inte så blir det inte poäng förrän man har träffat tillräckligt hårt. Sparken som blir poäng är beroende på vilken viktklass man kör i, då kraften mätts efter det.

Har en del härliga bilder som jag bara måste dela med mig av
(finns ingentig bättre än att ha med sig sin kamera)

 
Världens största banan (från ecuador)!? På tal om bananer, visste ni att en riktig
banan är jätte liten och har svarta frön som är över 1cm stora
!?Hahaha denna bilden är bara sååå klockren! Varning? Ja klart!
Men hahaha FÅNGAD på bild, fy fy fy fy Norge som laddar inför en huvudspark haha xDChristan (tränaren) och jag =)Tyskan faller av Finskan. Här kan man se de förbaskade elektroniska tavlorna med kraften i siffror där nere.Min favoritbild. En huvudspark som är ett hårstrå från att träffa henne rakt i ansiktet.
Till höger om bilden satt första hjälpen i förebyggande syfte.Här har vi en bild på männen. Kanske inte den mest skönaste sparken på Hong, men det är väl sådant man får ta. Den mest komiska händelsen var att det var 2 män som sparkade varandra i rumpan samtidigt, så de stod där med kulsprays burken samtidigt innan de körde vidare igen hahaha! Snacka om gigantiska blåmärken!


Frankrikes puttspark.Min nya start efter mitt uppehåll. Och jag har inga planer på att lägga av. Nu ska jag framåt. Har en månad på mig att träna upp mig till en personlig godkänd grad för att hoppa upp på den riktiga mattan. Jag börjar såfort penicillinen har släppt min kropp.. Det gäller att ha tålamod, har varit skadad ett bra tag nu också (överansträngd muskel). Känns pest, men efter regn kommer sol! Ha det fint mina vänner! Take Care / A

Fredagen den 13e - akuten

Vilken vecka!! Jag har varit världens största känslobomb någonsin med 3 rapporter att kasta runt i luften samtidigt (när jag helst hade velat låsa in mig på mitt rum och sova), lämna in och som pricken över i:et hamnade jag till slut på akuten för att ingen ville hjälpa mig. Nej det var inte panikångest eller någonting annat som man kan lyckas skapa ofrivilligt av stress, press och undermedvetenhetens känslor och tankar.

Efter att ha ”sökt hjälp” under veckan och blivit avvisad ett flertal gånger vid akuta besök fick jag nog. RING OCH BOKA TID. Herregud, har människorna tappat sina känslor i toaletten eller? Helt ofattbart! Efter en natt med obeskrivlig smärta och sömn ber de mig ringa och boka tid när jag väl lyckats ta mig dit?! Snacka om frispel. Gud kommer tyvärr att straffa er för sådan omänsklighet.

Konstigt nog tog jag mig till skolan efter att ha blivit avvisad. Men jag hade ingen hjärna till någonting och min kropp ville bara slänga sig på marken och ligga där i fosterställning. Febern hade slagit till hårt. Jag kunde inte stå ut med smärtan och lämnade slutligen skolan för att besöka akuten, efter att ha tvekat väldigt länge. Det finns ju de som mår sämre, alltid (men trots det var jag den enda som satt och grät, skakade och vred på mig av smärta i väntrummet). Efter 20 minuters väntetid inne på akuten (enbart 20minuter) blev det min tur och jag blev stämplad och inslängd som en gris till ett rum med en kvinna bredvid som var inne på sitt tredje blodprov. Tredje blodprovet. Bara de orden får min kropp att vilja ge vika och svimma av.

Då låg jag där efter massa prover och misshandel. Inne på akuten, alldeles själv. Inte ens mina päron visste om min plötsliga plan. Jag låg där inne och kände mig genast lugn, jag visste att jag skulle få hjälp av snälla människor. Och om någonting illa hade inträffat så befann jag mig på det bästa stället man kan vara på då man mår så dåligt.

Jag fick min hjälp och skickades hem med penicillin och ett smärtfullt leende på läpparna. Hela processen inkl. väntetiden tog 50 minuter, på akuten. Och när dörrarna öppnades utåt satt det fullt med andra sjuknosar. Vilken tur man har på fredagen den 13e!?? För såklart ska man inte glömma se det positiva här i livet. Tog ju mitt körkort vid första försöket på en sådan dag också, fredagen den 13e april 2007. Skrytfaktor genom hela mitt liv? Jepp =)! Och inte nog med detta så fann jag min pappa körandes förbi mig i stan, tur i oturen! Mamma verkade vara på sjukhuset samtidigt då också, som vanligt då egentligen men komiskt att det inträffade vid precis samma tidpunkt då jag inte kände till hennes plötsliga besök.

På tal om samma tidpunkt. Denna vecka har inte varit så normal helt sammanfattningsvis, men vad är normalt och vad är onormalt? Kan skriva om enstaka viktiga och fina händelser men även om vilken intressant bok jag har lyckats låna på måfå häromdagen! Men nu ska jag äta frukost! TakeCare / A

Alla hjärtans dag!


Hej hej, hoppas allting är fin fint med er! Jag tänkte bara lägga in en alla hjärtans dag hälsning och hoppas att ni har haft en, eller får en glad och mysig sådan =) Massa kärlek varje dag, inte bara idag.


Är tillbaka väldigt snart (imorgon). Take Care / A

Over and out


Jag påstår inte att en explosion har ägt rum. Jag vill heller inte skriva att jag bara släpper allt det fina för att jag har fått nog, samtidigt som jag vet att jag inte kan tänka mig ännu en dag med alla dåliga känslor som kväver mig.

Vet verkligen inte vad jag ska skriva då jag är lamslagen och chockad över hur livet faktiskt kan vara. Detta är känslofyllda bitar som rubbar min balans. Inte är det nattskiften på Pågen förra året som har orsakat mina återkommande sömnproblem. Det är den stora betongplattan som hänger några meter ovanför mitt huvud. Plattan som väntar på mitt skrik så att den kan slå ner i mitt huvud och väcka mig till liv igen.

Plattan som faktiskt har slagit ner mig totalt efter mitt egna skrik.


Ett skrik som har laddats upp under en sådan lång tid att det är sorligt att det överhuvudtaget har bildats något. Ett skrik som har dämpats av andra skyddsringar som har kastats ut i flera omgångar av ingen mindre än mig själv. Silverfat är ingenting att rekommendera. Ett sådant skrik som låg gömt i mossan och väntade på bättre väder, för att inte bli utlöst. Men tyvärr rann den stora floden över kanten på min lilla bägare till slut.  Är inte gjord av sten, fastän jag ibland önskar att jag vore det.

Har varit i skolan idag. Min värsta skoldag ever. Under de 2 timmarna klättrade jag på väggarna men visste att det inte var lönt att göra det som jag vanligtvis hade gjort. Har redan kört över mig själv tillräckligt mycket. pga mina känslor.

Lyckades på något underligt sätt att skriva ihop en del till rapport-överlämningen på onsdag innan jag träffade Simona och åt på Indisk restaurang. Vilken färgglad mat Indier har!?? Första gången jag åt indiskt. Vi träffade på andra sötnosar och fikade tillsammans med Shiri ett par timmar efter att de tryckt ner mig från strl M till XS!!!! Blev en ordentligt shoppingrunda tack vare dem! Mot slutet träffade vi även på Monkan, som alltid är lika söt. Så nu är jag hemma igen, och har gjort allt för att inte tänka och känna! Nästintill. Har bara er att tacka för detta, <3 Fått mina slag i ansiktet och hört en del som jag annars inte hade gjort pga. min isolation och blindheten för kärleken som växte på en ö som enbart fanns i drömmarnas värld.

Detta var det sista jag ville egentligen. Men vad ska man göra? Det krävs två för att dansa tango tillsammans, och livet är definitivt ingen dans på rosor.. ren besvikelse!! GAAH! Taggar taggar taggar, undvika, förstöra eller ta sig igenom.

Det är riktigt skönt att jag är så utmattad pga allting som händer med, i och utanför mig. Jag kommer slockna som en liten baby bland mina mjuka kuddar, underbart sköna och omslutande duntäcke. Min lilla ängel kommer att ge mig närhet och pinky dinky kommer vagga mig till sömns med den nya musiken som har blivit inplacerad.

Take Care, lär försvinna ett litet tag pga egna skäl. Men ni får gärna titta in som ni brukar göra ändå, kanske inte försvinner som jag påstår!  / A

Den finaste baksmällan


Inatt dränktes mina nervceller i sprit ordentligt. Ingenting som tillhör min vardag egentligen, men det var verkligen underbart att bara vara där för stunden. Det blev maximalt 30minuters dansande också (sämsta musiken någonsin), jag som annars älskar att stå på dansgolvet. Men det var verkligen inget danshumör jag var på.

Jag ville bort och jag kom bort. Min vän lyckades dra ut mig och dränka mig i ett X antal drinkar som rubbade mina sinnen totalt. Tack Monkan, det uppskattar jag verkligen! Denna snälla vän hade även ögonen på mig under hela kvällen, och hade trevligt sällskap med sig. Men kanske för trevligt, inte vill jag ha någon annan man som kysser mina små händer.

Min mamma ska iväg med min syster ikväll också, någonting de har planerat ett bra tag för att jag skulle få ha huset för mig själv. Tänker ta ett långt bad tillsammans med min nylånade bok och en mugg med proviva för min stackars mage.

Nu är jag iaf. hemma igen och det är dags för mig att skriva klart en rapport och ta en promenad i det fina vädret. När mörkret lägger sig och baksmällan släpper är det dags att flytta sängen och hälsa på Spyro för att sedan somna med kontrollen i handen.

TakeCare / A

Svartbälts gradering


Min natt var katastrofal, jag vaknade runt 06 snåret och visste inte om jag skulle skrika eller gråta. Kändes som om jag fick någon panikattack och kunde inte somna om förrens en timme senare. Aldrig varit med om någonting liknande.

Vaknade till slut 11:00 och blev hämtad av Christian 1h och 15 min senare.

Graderingen tog flera timmar, och det var allt från poomse-tekniker till att slå sönder betongplattor och brädor. Det var verkligen en härlig gradering att sitta och titta på, men även hjälpa till vid. Kan inte vänta tills det är dags för mig att ta det svarta bältet. Riktigt dyrt är det att bli svartbältare också, pengarna går till både klubben och taekwondoförbundet i Korea. Någonting som jag faktiskt inte kände till förrut.


Bilden är tyvärr tagen från google, inom kort lägger jag upp de riktiga som har blivit tagna idag. Betongblocken är likadana, fastän vi använde oss av 2-3 block istället (fler block beroende på vilket DAN man ska ta) och slog inte med knytnäven. Men riktigt coolt ser det ut när allting bara rasar ihop, betong bildar ju ett spår av damm efter sig.

Ikväll ska jag faktiskt bli omhändertagen av Monkan, vi ska mysa och döda alla golv i hela Malmö. Jaguaren är nu lös på riktigt..

TakeCare / A

Hedrad och Bestämd


Otroligt att jag sitter hemma när Fedde Le Grand regerar på Slagthuset just nu. Har längtat och sett fram emot detta hela veckan, att få släppa ut alla känslor via dans och bara få njuta till underbar musik med alla mina sinnen.

Så är inte fallet. Sitter med magont (2 olika varianter), tandvärk (visdomstand), huvudvärk och hjärtklappningar. Idag inträffade det som jag aldrig trodde skulle inträffa igen, inte på så kort tid och heller inte på detta viset. Men nu är det faktiskt dags att ta av hårdhandskarna och satsa helhjärtat med skolan, familjen, vännerna, träningen, jobbet och mig själv. Det blir bäst såhär och nu finns det ingen återvändo.

Christian (tränaren) ringde och undrade om jag kunde vara hans stöd imorgon när han graderar sig till svart. Jag trodde först att han ringde för att jag skulle passa hans barn, fastän jag vet om att han har passare i närheten. Men så var inte fallet, imorgon ska han graderas till svart och jag kommer vara hans stöd på mattan. Detta är precis vad jag behöver just nu. Vill även tacka alla som är så söta och varma, det värmer.

Dags att nanna kudden nu, take care / A

PrickPrickPrick


Mitt spelande slutade väldigt sent inatt, min mage har inte velat ha i sig någonting bra och huvudet har befunnit sig i ett sådant tillstånd att det inte hade spelat någon roll om jag hade gått in i en stolpe eller inte. Min trötthet som jag har skapat är ett av mina stora botemedel just nu. Jag orkar inte tänka, känna eller göra mer än att sitta och spela. I den andra världen.

Jag har trots detta lyckats vara insatt och effektiv i rapportskrivningen i skolan idag, men sen så släppte allting. Istället för att sitta bakom skolbänken har jag fyllt hela kylskåpet tillsammans med mamma. Bara nyttigheter, verkligen allting som jag bara vill ha i mitt kylskåp. Sitter och äter jordgubbar för tillfället, vilken godhet.

Önskar jag kunde fokusera på vad som måste göras inför morgondagen, men jag har ingen vilja till det överhuvudtaget. Tänker hämta mina ostbågar, flytta min säng och försvinna till en god värld nu. Take Care / A

Fastnat i denna världen..


Idag hade jag möte med hela min projektgrupp, det känns verkligen som att vi har en bra gruppdynamik redan nu och hoppas att det kommer att hålla i sig genom hela projektet. Bra samarbete ger ju det mest effektivaste och bästa resultatet.

Idag vill jag inte tänka eller känna mer heller, så därför tackar jag för mig och hoppar ner i badet för att sedan spela playstation. För det är jag värd!

TakeCare / A

Att göra barn i skolan


Från att ge sig in i leken till att inte acceptera dess regler. Vilken lek, och vilka regler handlar det om? Inga! Bort med tramset och in med den realistiska synen på att älska och bli älskad. Känslor kallas det, om man släpper loss och lever ut det som ständigt vill blomma ut utan att tänka på dess konsekvenser jämt och ständigt.

ALLA
har vi känslor.

Idag har jag sett en ny sida från en av mina närmaste vänner. En sida jag inte trodde jag skulle få se. Men en sak är då rätt så klar: Man vill alltid ha det som man inte kan få (på det sättet man vill ha det på). Alltid. Och det mest idiotiska kring det hela är att man låser fast sig vid att det kommer bli som man vill ha det. Eller som det har varit tidigare? En utmaning.

Vi gjorde barn i skolan idag. Ja, vi gjorde barn!! Och det blev en mängd med snorungar, hela 18 stycken!! En härlig uppgifts-uppsättning för att förstå hela poängen. 4 påsar med mammor, 4 påsar med pappor och mängder med alleler i respektive. Spännande upplevelse, var en allel från att vara enäggstvilling med Tjompan! =D

Blev även slagen av en mängd med plugg i ansiktet idag, dags att jag tar tag i allting innan det tar tag i mig!! Måste beställa hem ett par böcker och läsa några kompendier innan jag lägger mig ikväll. Hoppas allt är bra med er annars och att ni har haft en fin tisdag. Vi ses och hörs!!

TakeCare / A

Att tänka på sig själv.


När jag växte upp så tänkte jag alltid på allt och alla, som svar fick jag bara dåligheter tillbaka. Min familj flyttade in till stan, varav jag såklart åkte med. Från att ha varit lika ren som det renaste vattnet i världen blev jag smutsig. Det största smutset var svordomar och ännu fler bitchiga människor. Människor som jag idag hade nitat om jag vore förbannad eller bara vänt kinden till och skrattat åt dem. Efter att ha tagit en del smällar så blir man inte en av dem. Man blir tillbakadragen och är alltid på sin vakt för att bita tillbaka riktigt hårt. Som en tiger väntandes på en hand fylld med kött.

Det är människor som inte vågar titta mig i ögonen idag. Människor som jag bara skrattar åt och tycker synd om. Jag visste att det skulle bli såhär, och det är ren njutning varje gång det händer.

Mitt leende på läpparna var alltid där, oavsett vad som hände. Jag visste vart jag ville stå och då stod jag där. Jag var och är alltid glad, för varför ska jag inte vara det!? Tiden gick tills jag insåg hur förbaskat rå och mörk världen är egentligen. Hur svinig mänskligheten är i nästintill alla avseenden. Man har bara sin familj i alla väder. Det är bara dem som alltid kommer att finnas där för en. Resten blir avundsjuka, inlåsta, knäppa, springer bort för att de ser en god klubba, vet inte vad de ska göra med sig själva, är någon annans hund, snackar påhitt eller påstår att ingen förstår dem? Patetiskt hela vägen ut. Står hjälpen utanför dörren i flera år och inte blir insläppt då försvinner den. Man vill känna sig behövd och nyttig. Inte överkörd? Jag syftar på min vän som jag petade ut ur mitt liv efter att ha läst en vettig bok som verkligen öppnat mina ögon. Och de som inte vet vad ni ska göra med er själva, ta reda på det och sluta gömma er i sanden. Jag bryr mig inte om hur rå jag är just nu när jag är förbannad. För kan man inte vara rå så kan man likagärna lägga sig under ett tåg. Tänker inte gå loss på resten av det patetiska.

Take Care / A


Ost ost ostbågar!


Att sova är det skönaste som finns. Kroppen befinner sig i ett mysigt och varmt nedbäddat tillstånd samtidigt som ens medvetende har svepts bort till den andra världen. Sömn behöver vi alltid, kroppen behöver varva ner och bearbeta allting som har pågått under dagen. Under dagen, det som inträffar hela tiden, varje minisekund.

Dagen blev en mysig sitta inne dag, vädret är verkligen inte så utbjudande. Babe kom över en stund och nu hade jag tänkt att bädda ner mig och se en film. Men då jag har så svårt att bara bädda ner mig själv och bara se en film, så är det kanske lika bra att jag bara börjar plugga istället..?!

Hade helst velat träna men då min krasslighet inte är över så får jag binda fast mig vid sängen helt enkelt. Fruktansvärt irriterande men jag får se det från den ljusa sidan, tid över till att läsa!!

Jag befinner mig även i en situation jag inte vill befinna mig i längre. Måste öppna mina ögon, som jag annars är så bra på att öppna..

TakeCare / A

Interpool - Malmö

Då jag avbokade min plåtning idag, skippade träningen och nekade jobbet igår så var det bara menat att gårdagens kväll skulle sluta som den gjorde.

Den startade hur bra som helst, vi var åtta men slutade med av- och påhoppare. Det var verkligen intressant att träffa en del igen, hur mycket som har förändrats i allas liv. Vi hamnade hos Micke, spenderade några timmar med prat och lek innan vi åkte till Interpool och spelade biljard ett bra tag. Gud vad jag var bra! =D

Det var härifrån det gick åt skogen, från att ha samlat alla så äger en splittring rum och nya individer dyker upp och in i gruppen istället. Inte ens en kväll kunde man spendera tillsammans. Som en isolationsbubbla, och allting blev bara så gå-hem-och-sova faktor. Kändes som om man var och lekte i gruslådan på dagis igen. En del fick inte plats och en del ville bara ta och slänga sig i en vattenpöl med sin älskade istället, medan resten kastade bajs på varandra.

Jag och Babe hamnade på stippes och när vi väl kom ut så hade snön bäddat ner marken sådär fint som bara snö kan göra, på ett kyligt men ändå så vackert sätt. Jag blev ledsen och kände mig sviken. Och det blev inte bättre precis. Idag har jag lyckats skapa en fin dag ändå. Både städning, promenader, myserier, pluggeri och uppdaterat mitt CV för att skicka ut det nu. Skönt att det finns andra byggstenar här i livet.

Lite bilder från gårdagen..

 


Uppdaterat inlägg: 18:56

TakeCare / A

RSS 2.0