Överhettad motor


Jag förstår inte vad det är som händer i mitt liv just nu.. har råkat ut för de sjukaste sakerna någonsin. Häromdagen fick jag stanna på en motorväg för att motorn blivit överhettad mitt i mörkrets samspel med kylan. Jag har under den senaste tiden även förstört 2 par skor, kört in i våra buskar framför huset med bilen pga halka (missade uppfarten), börjat med protein/kolhydrat drinkar för att gå upp i vikt + återhämtningssyfte för mina muskler, gått in i ett träd då jag varit ute med hunden och sist men inte minst halkat i badrummet.. (DET brukar aldrig inträffa mig, enbart mina nära och kära)!

Samtidigt som jag har klantat mig själv, för mig själv så har jag insett väldigt många vettiga saker. Det är väl så det är, man lär sig någonting nytt varje dag. Och då menar jag i alla världar..

Har spenderat underbart tid tillsammans med familjen och min söta polska kusin, igår lagade vi mat tillsammans och skrattade åt gamla men även nya minnen. Min syster och hennes man har varit tillsammans hela mitt liv och har ett helt bagage med minnen tillsammans med mina päron, vilken lycka i olyckan. Ursäkta mitt gåtfyllda skrivande men jag skriver enbart för mig själv i många stycken.

Jag är så tom just nu.. så tom och fylld med nya funderingar och mönster att jag inte vet vad jag ska skriva för att inte spåra ut alltför mycket i denna blogg då ni har blivit en del som börjat följa mig =)

Imorgon är det dags för en redovisningen om patentering inom biotekniken, ska bli spännande att ha en diskussion med klassen och respektive lärare. Lär komma ett inlägg kring ämnet, för det är intressant.

TakeCare / A

Halvan inne!


Woho! Nu kan jag åka utomlands för en mycket billigare peng tack vare en hjärteväns kontaktkälla i en resebyrå! Sunshiiiine, happy happy ^^

Idag hade jag tur. Jag skulle hem från skolan då det började regna niagrafall. Försökte få tag på mamma så att hon kunde plocka upp mig på busshållplatsen, ville ju inte bli genomblöt. Men såklart svarade inte mamma för hon var inte hemma.. så jag ställde in mig på att bli genomblöt. TADAM inget niagrafall och solen var ute och värmde mitt ansikte när jag skulle vandra min sträcka hemåt, vilken tur. En liten sak som kan göra mig så överdrivet glad =)

Hahah aaaw... "säger: X du som är klok och så, hur tränar man sidan utav sina magmuskler?" Åh träning! Skönaste träningsvärken i hela kroppen <3

Nä nu har jag paket att hämta ^^ Ha det finast!

TakeCare / A

Du är exemplarisk!


Vilka mardrömmar jag hade inatt, helt ofattbart. Hela jag befinner mig i en j*vla mardröm just nu, men jag vet precis vad jag behöver och vill göra med mitt liv. Vilket är den skönaste känslan någonsin. Att se ljuset och veta vart man ska ha sina händer och känslor framöver.

Vaknade av mitt larm imorse, men ville inte lämna sängen eller ta mig till skolan. Jag stannade hemma idag, och får ta min tsunami av stresskänslor utan att klaga. Kommer att bli jätte bra för att IMORGON tänker jag stanna på skolan så länge det går innan jag måste hem om innan jag kör och hämtar min polska kusin från Ystad.

Har inte gjort någonting speciellt idag, mer än att ha bearbetat alla handikappade känslor som flyger upp med jämna mellanrum: var på sjukhuset med mamma som vanligt, städade huset, räddade fiskarna från att försvinna bland alger och har småpluggat. Snart är det dags att ta sig till träningen med, ska bli så skönt att träna bort träningsvärken och slänga sig i solariumet efteråt. Känns som om det är dags igen, att sola. Minns att jag förra året var en vandrande neger såhär dags på året tack vare solariumet på Pågen. Det var tider det, fina minnen =)

Gud vad tiden går fort..

TakeCare / A
Raindrops + internationella kvinnodagen


Vaknade 5 minuter innan min alarmklocka skulle påbörja uppspelningen av "Dont worry be happy" låten. Det var regnet som piskade mot mina fönsterrutor och Sussi som ville bli omstoppad på nytt som väckte mig. Jag låg och vred på mig i sängen innan jag kom på varför klockan var ställd, inte var det att ligga och mysa till det underbara ljudet av regn. Jag skulle träna!!

Och det var nog det skönaste passet denna veckan. Min första vecka, haha! Har fortfarande träningsvärk från tidigare pass men efter dagens pass kommer jag inte kunna gå imorgon. Vi körde ett dynamiskt pass i 2 timmar med fokus på höfterna. Min rumpa har redan tagit åt sig det mesta, och mina höfter är bara tillfredsställda. Drack min första gainomax också, har alltid varit emot allt sådant. Men nu när jag är mer erfaren kring det hela har jag lättare att acceptera det.

Några timmar senare har jag lyckats köpa hem en bunk med pulver, enbart för återhämtningssyften!! Snacka om att vara galen på en hög nivå.. eller maximalt indragen i att prestera och känna på sina egna gränser. Men, det är enbart till för latmaskar som inte orkar äta nyttig och fullständig mat efter träningen. Vilket man tyvärr brukar missa ibland.. =/

Skickade nyss in mitt deadline material till skolan, en sten mindre. Men många kvar, vilka stressfaktorer. Har inte haft huvudet åt plugget under den senaste tiden, så jag får skylla mig själv tyvärr. Måste kontrollera och hålla om allting hårdare för att jag inte ska känna mig stressad. Imorgon lär jag sitta och kämpa i skolan hela dagen, kommer kännas jätte bra. Sedan blir det hem och råstäda hela huset och träna!

Jobbet igår var förresten lika galet som alltid. Män/killar/pojkar är såååå... HAAA-HAA!! Finner inga ord på er överhuvudtaget. Ni förgyller mina arbetspass. Fast en sak som är intressant är dem man enbart träffar på en gång, resenärerna. Igår var det en man från London som pratade riktigt skön engelska och såg ut som en korsning mellan James Blunt (fast med mössa) och huvudkaraktären i Pianisten!

Min helg har varit skön. Mycket jobb, sömn, träning och plugg. Ingen tid till att vara och känna efter.. måste göra så mycket som möjligt så att jag inte faller. Och jag har turen med mig att vara bombad och stormad av precis allting som går att bli stormad och bombad av just nu. Det är även den internationella kvinnodagen idag, har haft 4 stycken som visat extra uppskattning idag. Tack <3

Ska nanna kudden nu, takecare / A

Härlig provision med inslag av (o)verkliga mardrömmar..


Mjo, godmorgon! Ligger i mitt mörka rum med väskor liggandes på skrivbordet, böcker på golvet, papper i fönsterkarmen och en hund på min kudde. Det är stökigt i mitt rum, men jag måste vara tyst för att inte väcka mamma.

Var på världens dåligaste humör för att jobba igårkväll, men jag hade turen med mig. Trevliga gäster och mitt pass stormade förbi tiden med en fin vinst åt mig. Provisionen! Som det även blev förra helgen, mina personliga rekord! Det känns coolt. Kanske är det den nya västen som för med sig turen?!

Trots mitt rätt så sena pass har jag varit vaken ett bra tag. Kan inte sova längre, som jag jämt hade velat göra för att komma bort från allting. Nu drömmer jag om allting också, både underbara drömmar men såklart även mardrömmar som förstör min harmoniska känsla av lycka som skapats av de underbara drömmarna..

.... sååå fruktansvärt jobbigt att det gör obeskrivligt ONT!

Nej nu vill jag inte sitta här och deppa. Ska ut och promenera innan jag städar allting innan jobbdags. Ha det finast! TakeCare / A

Standing in the light of your halo..


Nu har jag sovit ett par timmar efter skolan, har varit en fruktansvärd natt och kväll. Kan tyvärr inte tala om för er vad som har hänt, men ett fint litet liv har lämnat oss. Trodde man inte kunde må sämre, men tydligen så hade jag fel..

Känner mig så sliten och borttappad. Ett bombnedslag i skolan äger rum nu också, vet inte vart jag ska börja. Orkar inte just nu. Ska jobba snart och min kropp är som ett geléhallon, träningsvärk i precis alla musklerna som jag har lekt med igår och förrigår. Det är skönt, så jag ska faktiskt inte klaga. Tränade de små barnen igår med, 9-12 åringar, har inte sett något gulligare på den senaste tiden. Är på sjukhuset regelbundet med Mami nu också, 3 gånger i veckan. Minst. Kan snart köra runt där inne med förbundna ögon. Min vikt har nått sin lägsta punkt och jag äter som en häst nu pga. träningen och viljan att inte försvinna. Allt känns så jobbigt, det är sinnessjukt. Varföööör... =(

Jag tycker inte om Livets spelregler längre. Hårda och tuffa ord från mig, but I hate them. It's not fair. Not at all.

Ni får ha det så fint! Allt kommer bli jätte fint någon gång. Take Care / ADär för att stanna..


Hejsan svejsan alla nyvakna individer! Själv sitter man på skolan efter att ha sovit ut hos syster! Vad hade man gjort utan en underbar familj, vänner,träning och bra böcker!??

Igår kom även E med sina barn, gud vad snabbt de har vuxit! Jag är inte så liten som jag jämt tror, måste verkligen ta och inse det NU! Annars har allting varit bra och jag står åter igen på mattan efter mitt uppehåll.

För första gången på över 4 år stod jag på mattan i ny dräkt och mitt gamla bälte. Det kändes underbart. Och jag vägrar att råka ut för överansträngda muskler eller onödiga förkylningar eller BF's igen. Vågar inte skriva av mig riktigt, känns som någon sitter och läser det jag skriver xD

Vi hörs senare! TakeCare / A

Etikarbeten!! *ett djupt andetag*


Yes! Då sitter man i skolan efter en effektiv dag! Nya uppgifter har träffat mig i ansiktet, som beräknat och NU börjar stressen smyga runt i min kropp. Har sååå mycket att läsa och skriva att jag blir tokig!? Men det ska bli spännande, det mesta är spännande saker medan resten är rena ordbajseriet. Syftar då på projektledningen, 500 liknande teorier hit och dit? Haha kom igen!? Därför vill jag lämna den halvan och påbörja någonting vettigare. Har redan intagit min dos av ny kunskap från det hållet, nu är det bara upprepningar vilket inte tillhör min utvecklingsruta längre.

Har fått ett spännande samtal idag också (annars hade jag inte tagit upp det här) och jag har till dess förvåning gjort ett träningsschema för Mars som jag måste hålla. Kanske lägger upp det i min träningsdagbok också! ^^

100% Plugg
80% Träning, Jobb och Övrigt!

Yes! Bara att bita tag i det redan nu! Take Care / A

Just dont forget how to breath.. you idiot


Hur lågt kan en människa sjunka? Går det att sjunka lägre än vad den lägsta har gjort? I really dont think so. *illamående* Skrattretande, Smärtsamt, Patetiskt, Ofattbart, Idiotiskt, Skrämmande, Sorligt, Mesigt, Svinigt (....) Blä, BOOORT!

Mitt jobbpass i lördags gick väldigt bra, träffade som vanligt på nya glada ansikten och fick annat att tänka på. Vandrade över till Nöjesbåten och Slagthuset för att hälsa på de andra körsbären innan min natt blev till en mardröm. Jag, JAG, hamnade i bråk med en busschaufför som spolade mitt påfyllda busskort mitt i natten. Jag ville bara hem till M's lägenhet och sova. Men den tjocka grisen började leka herren på täppan, och jag hade inget val än att lämna bussen.

Mina små fötter började vandra hemåt från Centralen, det tog den tog tid det tog och jag var verkligen inte glad. En riddare på svart häst kom till undsättning och allting blev jätte fint för stunden. Precis som jag alltid hade velat ha det.

Vill inte leka runt, vad är poängen?

Igår vaknade jag med känslan som om jag hade haft världens kraftigaste baksmälla. Drömde jag? Viftade bort mina tankar som inte är värda att tänka på och fyllde lägenheten med musik, städade, var i affären och tände runt 20 levande ljus när jag lagade maten för duvorna innan jag tog mig till systers hus för att äta där. =)

Har för tillfället bosatt mig hos syster igen, var hemma några timmar för att sköta ekonomin, och got damn så snyggt vårt kök har blivit!! Snart kommer mormor och hon kommer att leva som en drottning hos oss igen, ska baka goda kakor åt henne nu när vi äntligen har ett snyggt kök =D

Jag vill även tacka alla fina människor som finns här för mig just nu, vet inte vad jag hade gjort utan er. Mina fina små änglar. <3

Take Care / A

RSS 2.0