Alla stormar vi stan!!


Ja, då var vi här igen. Dagen innan julafton. Dagen då man alltid sitter och myser tillsammans med familjen i tv-soffan efter att ha införskaffat de absolut sista julklapparna för året..

Har idag varit i stan tillsammans med pappa och iprincip haft "bil-slagsmål" med alla andra som fått för sig att ta en promenad i stan dagen innan julafton. Träffade även på olika små kottar i stan och förändringar, ja det är det första som slår en i ansiktet. Riktigt stora förändringar, både utseendemässigt och personlighetsmässigt.

Det gäller även de närmaste vännerna som man inte har träffat under att bra tag, idag hjälpte jag Rebin med julklappar till mamma och flickvännen, i söndags mös jag med Jasmina i hennes härliga soffa under de coola fönstrena som bara hon har på sin takvåning för att på kvällen ha umgåtts med Micke på EH. Riktigt stora förändringar här också, både positiva och negativa. Men det är väl så det är här i livet. Vi väljer våra egna vägar och gör vad vi själva känner för precis när vi vill och hur vi vill.

I grund och botten är allt menat att vara bra, egentligen. Såvida man inte går över gränsen, vilket många tycker är den enda utvägen till att må bra. Tragiskt.. men alla vill vi bara må bra och vara lyckliga ju. Det är det enda vi är ute efter. Och sättet man kan utgå från är såklart fel då man oftast tänker på sig själv, eller åtminstone har börjat göra det pga allt annat som slagit ner en från benen. För vad spelar det för roll, varken bä eller mu fungerar samtidigt?

Nåväl, God Jul! / A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0